Певицата Поли Генова Поли Генова получи роля в сериал. След

...
Певицата Поли Генова Поли Генова получи роля в сериал. След
Коментари Харесай

Певицата Поли Генова стана актриса

Певицата Поли Генова Поли Генова получи роля в сериал. След една театрална роля зад тила си в режисура на Теди Москов " Някои могат, други - не ", певицата към този момент е на път да покори и дребния екран с присъединяване си в хитовата поредност „ Скъпи наследници “.  Освен това тя се е заела с една от най-трудните задания в жанра да влезе в облика на самата себе си.

Блондинката е следващата звезда, която става част от сериала. В него тя ще се сприятели с героите на Юлиян Петров и Рая Пеева - Чочо и Поля. Присъствието й измежду тях обаче няма да носи единствено мотиви на наслада за екранната двойка. Нищо чудно Генова да се окаже в центъра на любовен триъгълник и да стане повода за следващата разлъка в драмеди поредицата.

Напрежението за Поли обаче не е единствено по сюжета на сериала. В музикалното риалити „ Гласът на България “ треньорката стигна до сълзи поради решенията, които трябваше да взима по време на вокалните дуели. Тя трябваше да се откаже от много таланливи реализатори и да избере тези, с които да продължи напред към идващия стадий от надпреварата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР