Певицата Поли Генова чака мъжка рожба. Това разкри самата тя

...
Певицата Поли Генова чака мъжка рожба. Това разкри самата тя
Коментари Харесай

Вижте какво ще е бебето на Поли Генова

Певицата Поли Генова чака мъжка рожба. Това разкри самата тя в студиото на „ Преди обед ”. След като водещият Сашо Кадиев я попита какъв ще е полът на бебето, тя му зададе въпроса какво е неговото детенце. И сподели, че бъдещата й рожба няма да е като неговата (актьорът има момиченце).

„ Вече нямам предпочитание да купонясвам. Други неща ми станаха цели. Всичко останало си е обикновено. В един миг организмът ти се стабилизира и ти го съзнаващ ”, показа чаровната русокоска. „ В момента мъчно си обувам обувките ”, добави шеговито изпълнителката.

Поли Генова си купила самолетен билет, с цел да отиде при обичания си и да му заяви персонално новината. „ Но той съгласно мен се усещаше, тъй като се държах необичайно по телефона ”, добави тя. С мистериозния мъж се срещнали преди 2 години на премиите на БГ радио. „ Запознахме се през 2016 година Видяхме се за няколко часа. Следващата година още веднъж се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме. Той е холандец, има холандско поданство ”, показа разчувстваната певица. „ Не се занимава с музика. Бизнесът му е обвързван с шоубизнеса ”, добави тя.

„ Не сме възнамерявали незабавно да имаме дете, само че сме говорили и сме го желали. Това е едно мечтано бебе. Той се съгласи да пристигна при мен и да живее в България. Вече подредихме новия ни дом. Той не приказва български и ми е доста мъчно.

„ Още не мислим за женитба. Не сме от вида хора, които да бъдат подтикнати към такава стъпка поради обстоятелството, че ще имаме бебе ”, сподели още певицата, която се намира в 26-ата гестационна седмица от бременността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР