Певицата Пинк разкри, че преди години колежката й Кристина Агилера

...
Певицата Пинк разкри, че преди години колежката й Кристина Агилера
Коментари Харесай

Звезден скандал: Пинк и Кристина Агилера са щели да се млатят в клуб

Певицата Пинк разкри, че преди години колежката й Кристина Агилера е щяла да я удари в клуб. Пинк описа за случката по време на изявление в занимателното предаване на на Анди Коен.
На въпрос на Анди за Агилера и тяхната омраза Пинк сподели:

Бяхме доста млади и нови. Тя е алфа жена, както и аз. Сблъсък на мощни характери. Аз съм привикнала да се защищавам физически, а тя вербално. Много разнообразни сме. Тя е готино момиче ".

Водещият попита дали в миналото се е случвало Пинк да " посегне " на Агилера.

Изненадващо за Коен обаче се оказа, че не Пинк, а Кристина се пробвала да " нападне " Пинк.

" Беше от дълго време в един клуб, когато тя се опита да ме удари. Бях доста сюрпризирана, само че беше и занимателно ", добави Пинк, представена от Enews и vesti.bg.

Между двете певици се заражда за първи път сериозна омраза през 2001 година

Тогава те вземат участие дружно с Лил Ким и Миа в ремикс версията на известната ария Lady Marmalade, която в оригинал извършва Пати Лабел.

Проблемът провокира Рон Феър, някогашен продуцент на Агилера, който упорствал Кристина да пее " високата част в песента ", а Пинк била срещу.

В документален филм от 2012 година, Пинк описа, че Феър е влезнал в стаята, в която се състояла среща за плана, част от саундтрака към " Мулен Руж ", без да се показва, заявявайки, че Агилера ще вземе въпросната част в песента.

Сагата сред двете обаче не завършва с това.

През същата година Агилера стартира записите по един от най-продаваните си музикални албуми - Stripped. По време на записите Кристина се среща с певицата и създател на песни Линда Пери, с която Пинк към този момент е работила по шлагери като Lets the party started.

Кристина чува демо към песента, която се трансформира във визитна картичка на певицата и причина за третата й премия " Грами " - Beautiful. Пинк приема зле връзките сред Агилера и Пери.

Пинк сподели през 2012 година, че е приела доста персонално нещата, тъй като Линда е работила с различен актьор, най-много актьор, който тя не харесва.

През годините обаче Кристина и Пинк изгладиха проблемите и разликите.

През 2016 година, двете певици седнаха една до друга в музикалното предаване The Voice, където Пинк помагаше на Кристина и нейния тим.

В края на изявлението Пинк сподели, че певиците са работили по нова ария, която евентуално ще бъде част от новия албум на Агилера, по който тя работи от 2015 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР