Певицата от Спайс гърлс Мел Би обяви, че ще постъпи

...
Певицата от Спайс гърлс Мел Би обяви, че ще постъпи
Коментари Харесай

Мел Би постъпва в клиника за лечение на посттравматичен стрес

Певицата от " Спайс гърлс " Мел Би разгласи, че ще постъпи в клиника за лекуване на постравматично стресово разстройство, предава Би Би Си. 

Мел Би признава, че последните шест месеца от живота й са били " необикновено сложни " и че е опитвала да потушава болката с алкохол.

43-годишната изпълнителка приключваше развода си със Стивън Белафънт - връзка, за която твърди, че е била изпълнена със злоупотреби.

Той е кино продуцент. Наскоро беше оневинен по обвиняване, че физически и вербално я е тормозил по време на брака им сред 2007 и 2017 година Мел Би съобщи в съда, че я е заплашвал да съсипе кариерата й като пусне в общественото пространство еротична видеокасета с нея. Съдът обаче отсъди в негова изгода и подреди тя да заплати на някогашния си брачен партньор 270 000 паунда за юридически разноски и по над 3000 паунда месечно за прехрана на децата им. 

В изказване, в този момент певицата показва, че разводът и гибелта на татко й са главните аргументи да търси лекуване. " Понякога е прекомерно мъчно да се оправя с всичките страсти, които усещам. Но казусът в никакъв случай не е бил обвързван със секс или алкохол - надълбоко под всичко това е ", споделя тя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР