Певицата Никол Шерцингер знае как да бъде в центъра на

...
Певицата Никол Шерцингер знае как да бъде в центъра на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер показа прелести със смело деколте на благотворителен бал

Певицата Никол Шерцингер знае по какъв начин да бъде в центъра на вниманието . Красивата половинка на българския тенисист Григор Димитров бе измежду гостите на благотворителния бал на Елтън Джон, чиято фондация поддържа засегнатите от СПИН.

 

A post shared by (@nicolescherzinger) on Jun 27, 2018 at 7:32pm PDT
Чаровната брюнетка бе избрала рокля в настоящия за сезона цвят пепел от рози, а погледите на всички бяха приковани от смелото ѝ деколте, разкриващо прелестите на певицата .

Nicole Scherzinger Instagram: Star’s cleavage spills out of slashed gown amid SHOCK look
— NaHook (@D2webservices) Семпли бижута и прическа допълваха цялостната визия на дръзката Никол. Красавицата постоянно предизвика с избора си на тоалети , а нейният жанр не признава рамки.

 Никол Шерцингер направи своя дебют на кинофестивала в Кан. Половинката на Григор Димитров получи за първи път покана за присъединяване в влиятелния фестивал, а със зашеметяващата си визия певицата сигурно съумя да прикове всички погледи към себе си. Приличаща на ангел хубавицата се появи на аления килим в прелестна бяла рокля. Тоалетът ѝ е дело на ливанската фешън къща Ashi Studio. БГНЕС
На аления килим може да бъде забелязана както в семпла, само че ефектна рокля , по този начин и с разсъблечен и самоуверен тоалет .-->
 Никол Шерцингер Guliver/Getty Images
 
Вижте още вести за Никол Шерцингер:



 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР