Певицата Никол Шерцингер припомни на онази част от последователите в

...
Певицата Никол Шерцингер припомни на онази част от последователите в
Коментари Харесай

Шерцингер е още по-съблазнителна на лунна светлина

Певицата Никол Шерцингер напомни на онази част от почитателите в обществената мрежа, не запомнили усета на лятото, какъв брой привлекателен е той. Бившата вокалистка на групата " Pussycat Dolls ", която през последните години направи забележителна кариера в малкия екран като жури в разнообразни излъчвания от рода на " Маскираният артист " и " X Factor ", от близо две седмици насам се любува на спиращата дъха хубост на Мексико, като в доста връзки даже съумява да я засенчи със своята лична, предава life.dir.bg.

Гледайки примамливите фотоси на хавайката, направени през почивката им с сегашния ѝ сътрудник, който е неотлъчано до нея на всяко пътешестване по необятния свят, човек мъчно би разгадал повода, заради която най-хубавата ни ракета взе решението да постави завършек на връзките им. Кадрите в персоналния Инстаграм акаунт на изпълнителката на " Baby Love " дават ясно да се разбере кой в действителност е изпуснал повече, след неговия провал. Особено като се има поради, че българинът и сегашната му възлюбена сигурно не се любуват толкоз постоянно на компанията си, удостоверение за което е фактът, че сега рускинята още веднъж се намира във Франция... Сама!

От друга страна Шерцингер не стопира да съблазнява мъжката част от потребителите на виртуалното пространство, карайки телесната им температура да доближава нови небеса с всяко оповестено от нея изображение.

Ситуацията може да се опише най-добре с думите на един от почитателите ѝ, написал под един от нейните постове: " Това излиза отвън надзор ", а коментарът му несъмнено отразява самата истина.

Не инцидентно редица от феновете на 43-годишната звезда се чудят по какъв начин е допустимо с всеки минал ден тя да наподобява все по-изкушаващо, като съгласно някой това в действителност се дължи на връзката ѝ с по-младия от нея шотландец. Любопитното е, че той се раздели с кариерата си на ръгбист, с цел да се опитва в музиката, а фантазията му за място под светлините на сцената се трансформира в мотив за първата им среща в " X Factor ", където Никол бе арбитър, а той - участник. Впоследствие стана ясно, че той няма да завоюва първото място, дружно с другите две момчета, с които се яви като триото " Try Star ", само че за сметка на това завоюва нещо доста по-значимо, а точно сърцето на одобрена звезда, за което безчет господа сигурно му завиждат.

Особено в този момент, когато тя им сподели какъв брой необикновено може да наподобява една жена, навлязла в четвъртото десетилетие на живота си, в случай че поставя старания за своя външен тип. Никой не може да отхвърли, че певицата има съблазън, който просто няма по какъв начин да остане неусетен. А още в първия си ден на престоя си в страната, намираща се в южната част на Северна Америка, тя потвърди правотата на това изказване, споделяйки два фрагмента, на които прави шпагат на ръба на инфинити басейн, държейки разхлаждащ коктейл в ръка.

През останалите дни от визитата си там, Никол продължи да показва забележителна фигура, позирайки пред фотографския обектив по бански в две елементи, разкриващи извивките на тялото ѝ. Дали от палубата на яхта, носеща се по повърхността на водата в Карибско море, или от стаята в хотела, където са отседнали в курорта Канкун, тя сподели, че към момента е измежду най-големите повелителки на мъжките мечти.

Несъмнено обаче най-пленителните ѝ фотоси са тези, на които е по плажно облекло на тераса, обляна в лунна светлина. Застанала до парапета на балкона, зад който се е ширнала панорама към потъналия в мрак безконечен небосвод, тя сменя разнообразни пози, а всяка от тях е по-прелъстителна от предходната. В мненията под галерията, някои от почитателите ѝ даже и предложиха да отпечата фрагментите и да ги закачи на стената в дома си, тъй като съгласно тях те са същинско произведение на изкуството, което заслужава да бъде непокътнато и показвано.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР