Певицата Никол Шерцингер е готова да се завърне на голямата

...
Певицата Никол Шерцингер е готова да се завърне на голямата
Коментари Харесай

Никол Шерцингер се завръща към соловите изпълнения

Певицата Никол Шерцингер е подготвена да се завърне на огромната сцена, откакто анулацията на турнето на Pussycat Dolls разочарова хилядната аудитория на женската група.

Това ще бъде първото солово турне на певицата от осем години насам, откакто преди този момент тя обърна тил на основаването на лична музика, с цел да се концентрира върху групата си и телевизионната си кариера, написа Life.dir.bg.

И въпреки че предстоящото с неспокойствие турне за събиране на момичешката група по този начин и не се състоя, в този момент тя разгласи, че вместо това ще се изявява независимо.

" The Sun " оповестява, че 43-годишната певица на " Don't Cha " е споделила: " Напоследък пиша и работя по личен албум ". Досега тя е имала пет солови сингъла в Топ 10, в това число шлагера си " Don't Hold Your Breath'. Никол споделя за себе си, че е била не малко пъти подценявана.

Решението ѝ да направи противоположен завой към турне като солов реализатор ще бъде изненада за доста от почитателите ѝ. Никол обаче не гледа обратно и загатна, че е съвсем подготвена да издаде личен албум, озаглавен " Warrior ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР