Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са

...
Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са
Коментари Харесай

Михаела Маринова се раздели с гаджето

Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са завършили с любовта си, видя HotArena.

Напоследък двамата са все по-рядко дружно и то при значими мотиви, което поражда подозрения за ориста на взаимоотношенията им. За раздялата на Маринова с футболиста Дюлгеров приказват обилни обстоятелства.

Двойката не е изкарала дружно празниците, а също по този начин певицата не е участвала и на рождения ден на обичания си, който е бил наскоро, настояват осведомени. На всичкото от горната страна, в този момент за идното празненство за рождения ден на гласовитата изпълнителка, тя е отпътувала за Полша с добра другарка. Мишето навърши 24 години на 7 май, само че по всичко проличава, че на празника си не беше с гаджето си, написа България през днешния ден.

За аргументи към раздялата им нищо не се разяснява. Предполага се, че двамата може да са си омръзнали, защото са дружно от няколко години и допуска се, че връзката им може към този момент да е изчерпана. От друга страна известността на Михаела може да е сложила пред нея нов избор или почитател, с който да е решила да смени остарялото гадже, разясняват в средите.

Преди две години се заприказва, че Михаела и Александър са се сгодили по време на пътуването им до Париж. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, както традицията повелява той паднал на колене и ѝ изискал ръката. Изпълнителката не отклонила предлагането му, само че ясно му обяснила, че в околните 5-6 години няма желание да се омъжва. Амбицията желала да надгражда кариерата си и все още бракът и бебетата не ѝ влизали в креативните проекти. Ето за какво и решили да не афишират публично новината. А в този ред на мисли, нищо чудно и това да е повода да не не престават да са дружно?
 
Романът на Маринова и Дюлгеров датира от преди повече от 3 години. Техни близки настояват, че по-влюбеният от двамата е Александър, до момента в който Мишето била съсредоточена главно върху кариерата си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР