Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са

...
Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са
Коментари Харесай

Михаела Маринова остана без гадже

Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са завършили с любовта си. Напоследък двамата са все по-рядко дружно и то при значими мотиви, което поражда подозрения за ориста на взаимоотношенията им. За раздялата на Маринова с футболиста Дюлгеров приказват обилни обстоятелства.

Двойката не е изкарала дружно празниците, а също по този начин певицата не е участвала и на рождения ден на обичания си, който е бил наскоро, настояват осведомени. На всичкото от горната страна, в този момент за идното празненство за рождения ден на гласовитата изпълнителка, тя е отпътувала за Полша с добра другарка. Мишето ще навърши 24 години на 7 май, само че по всичко проличава, че на празника си няма да е с гаджето си, написа " Хотнюз ".

За аргументи към раздялата им нищо не се разяснява. Предполага се, че двамата може да са си омръзнали, защото са дружно от няколко години и допуска се, че връзката им може към този момент да е изчерпана. От друга страна известността на Михаела може да е сложила пред нея нов избор или почитател, с който да е решила да смени остарялото гадже, разясняват в средите.

Преди две години се заприказва, че Михаела и Александър са се сгодили по време на пътуването им до Париж. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, както традицията повелява той паднал на колене и ѝ изискал ръката. Изпълнителката не отклонила предлагането му, само че ясно му обяснила, че в околните 5-6 години няма желание да се омъжва. Амбицията желала да надгражда кариерата си и все още бракът и бебетата не ѝ влизали в креативните проекти. Ето за какво и решили да не афишират публично новината. А в този ред на мисли, нищо чудно и това да е повода да не не престават да са дружно?

Романът на Маринова и Дюлгеров датира от преди повече от 3 години. Техни близки настояват, че по-влюбеният от двамата е Александър, до момента в който Мишето била съсредоточена главно върху кариерата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР