Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си

...
Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си
Коментари Харесай

Мария смъкнала обвиненията срещу Миро за шестцифрена сума

Певицата Мария изненадващо или не се върна при брачна половинка си Мирослав Соколов, който преди няколко седмици упрекна в принуждение. Тя подаде тъжба в полицията против него и го упрекна в съществени неща, в това число, че е опрял дулото на револвер в главата й. Колежки, които познават добре маниера на Мария, още през цялото време заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и подозират, че с този ход певицата се пробва да измъкне пари от мъжа си. 

И съмненията на гилдията се оказаха правилни. Дали е имало физическо посягане ние няма по какъв начин да знаем, само че пък сме наясно за какво миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинявания, които по-рано насочи към Миро Дзвера. 

Изпълнителката на " Спомен " е поискала 100 бона от Мирослав, с цел да почисти името му от полицейските летописи, пипе " Блиц ". След като получила парите, тя бързо се отказала от изказванията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори късмет на Миро, с цел да може да го оскубе с още кинти. 

В сектора ѝ се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е измежду най-опасните фолкпевици.

" Върти ги на дребния си пръст, обира ги до шушка, само че няма ум да вложи средствата в нещо потребно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея от дълго време никой не я слуша и не я вика по участия ", разясняват от сектора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР