Певицата Мария Илиева ще роди бебе италианче, шегуват се с

...
Певицата Мария Илиева ще роди бебе италианче, шегуват се с
Коментари Харесай

Шушу-мушу: Мария Илиева заченала във Венеция



Певицата Мария Илиева ще роди бебе италианче, майтапят се с нея приятелките й. Изпълнителката на „ Лунен сън”, която би трябвало да стане майка при започване на другата година, най-вероятно е заченала първото си отроче, до момента в който е била напролет на отмора в чужбина с младия си другар. Тогава двойката за пръв път загатна за връзките си с няколко фотоси, пуснати в обществените мрежи от ваканцията им в сантиментална Венеция.

„ Това бебе несъмнено е правено на някоя гондола в Италия”, намигат закачливо близки до ексцентричната двойка, с цел да изкопчат информация от певицата за решението й по този начин непринудено да роди дете. Мария обаче отхвърля да дава каквито и да е детайлности по тематиката и не желае да отвръща на намеците, че е хванала много по-младо гадже, с цел да я оплоди. От години певицата загатва, че мечтае за семейство и естествен персонален живот, само че с мъжете, с които споделяше леглото си, това по този начин и не се случи.

В светските среди се шуми, че името на бъдещият баща е Георги Михайлов, с който певицата се срещнала в Брюксел. Шокиращият факт, че той е с 13 години по-млад от изпълнителката наподобява не е от решаващо значение за връзките им. За Мария той даже бил позитив, тъй като имал съвременно отношение към функциите в едно семейство.

Георги въобще не бил от мъжете с балканско държание, които очаквали половинките им да стоят по-ниско в обществото от своя сътрудник. Добре осъзнавал какво значи да има до себе си жена звезда с всичките прерогативи и дефекти на този статут. Точно за това и по никакъв начин не се опитвал да я засенчва с наличието си по какъвто и да е метод. Медийното му неявяване било добре преценено, с цел да не лишава от блясъка на половинката си – нещо, от което някогашният на Мария – рапърът Атанас Колев много се възползва, написа " Уикенд ".

Междувременно към появяването на бебето на двойката има още доста подготовка. Мария и Георги не са купили съвсем нищо от листата за новороденото поради поверие. Певицата, която ще чукне 40 години този декември, се бояла, че може да провокира ориста, в случай че е прекомерно добре оборудвана за появяването на сина си. За това оставила попълването на описите чак за момента, в който щяла да влиза да ражда.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР