Певицата Мария Грънчарова се преквалифицира в психолог за новия български

...
Певицата Мария Грънчарова се преквалифицира в психолог за новия български
Коментари Харесай

Мария Грънчарова стана психолог! Помага за любовните драми на Йоанна Драгнева с Калин Вельов

Певицата Мария Грънчарова се преквалифицира в психолог за новия български игрален филм „ Връзкология “, научи HotArena.

Снимките на сантименталната комедия към този момент са завършили, а премиерата се чака при започване на декември. Режисьорът Ивайло Спасов се е доверил и на други музикални звезди за функциите – основната е поверил на Йоанна Драгнева,  а в облика на един от интимните й сътрудници влиза Калин Вельов.

Именно трагичните им любовни връзки ще нищи на огромния екран дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров. За фотосите е нает кабинетът на професионален психолог, в който изпълнителката на „ Тири-ри-рам “ и „ Безкраност “ се почувствала доста в свои води.

Всички се майтапиха, че доста ми отива тази роля, тъй като обичам да давам ум, да прослушвам, да давам верните решения и препоръки. За другите съм доста добра, за себе си обаче не. Дето има една сентенция – за другите е отличен психолог, за личните си проблеми – психар “, споделя Мария, писа „ Телеграф “.

Първоначално за нейната роля е била взета професионална актриса, само че в последния миг преди фотосите са решили да я сменят. Йоанна предложила близката си другарка, а режисьорът я взел даже без кастинг.

Най-трудно за Мария се оказало научаването на текста. Тя даже тези на песните си не помнела наизуст.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР