Певицата Мариана Попова направи шокиращо признание в национален ефир. Звездата

...
Певицата Мариана Попова направи шокиращо признание в национален ефир. Звездата
Коментари Харесай

Мариана Попова в опасно близки отношения с друг мъж

Певицата Мариана Попова направи шокиращо самопризнание в народен ефир. Звездата от " Като две капки вода " призна, че има различен мъж в живота си и двамата се прегръщаха пред погледа на половинката на певицата - артистът Веселин Плачков.

Гласовитата изпълнителка хвърли същинска бомба по време на двойната си реплика на Елтън Джон и Джордж Майкъл, с което не съумя да впечатли изключително журито и феновете и не получи заслужените оценки.

Е, един от членовете на журито се оказа покорен от гения на Мариана и съгласно него се е справила повече от чудесно. " Изисква се храброст, с цел да нагазиш в тези води. Това са неповторими реализатори. Сигурно иска ми се смеете, само че не мога да не я прегърна ", съобщи Фънки, а него рядко го виждаме да се разчувства по този метод.

" Аз ще си разреша да кажа, че Фънки е моя първи или втори мъж, както желаете го разбирайте. Освен Веско, Фънки е мой брачен партньор от едно друго предаване. Ние там си живеехме дружно. Много се обичаме ", съобщи Мариана от сцената.

Певицата засяга " ВИП Брадър " от 2012 година, в което участваше с Фънки. Двамата се сближиха против общия си зложелател Къци Вапцаров, само че и там бяха недолюбвани от феновете и успеха отиде при Орлин Павлов.

Мариана не се класира за край в " Капките ", където ще се състезават Краси Радков, Дарин Ангелов, Александър Сано и Крисия. Все отново присъединяване ѝ в " Като две капки вода " е сбъдната фантазия, защото тя е измежду най-големите фенове на шоуто, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР