Певицата Мариана Попова и любимият й - актьорът Веселин Плачков,

...
Певицата Мариана Попова и любимият й - актьорът Веселин Плачков,
Коментари Харесай

Мариана Попова е бременна с момиче

Певицата Мариана Попова и обичаният й - артистът Веселин Плачков, са в търсене на съвършената розова количка и най-малкия размер кокетни роклички. Причината - звездната двойка скоро ще посрещне общ правоприемник – дъщеричка.

Очаква се детето да се появи на бял свят при започване на октомври. Изпълнителката на Let Me Cry още не е прекратила клубните си участия, макар че към този момент е в петия месец от бременността си.

„ Тя се усеща добре. По малко почива, по малко работи. “, издаде с усмивка и приповдигнато въодушевление гордият баща пред Монитор. Двамата към този момент възпитават по едно момиченце всеки. От предходния си брак звездата от Дамасцена има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от връзките й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена.



Актьорът с поразяващо сини очи издаде още пред Монитор, че децата им също доста се радват, че ще станат каки.

Припомняме, че през март Попова и Плачков се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината. Щастливата вест певицата удостовери със фотография на красивия пръстен в профила си във Facebook. „ Когато има смисъл! Тя сподели най-истинското ДА в живота си! “, гласят думите й към фрагмента.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди към две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали. Първоначално връзките им са единствено другарски, а артистът е признателен на 39-годишната певица, че му оказва помощ в тежък интервал.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР