Певицата Марая Кери, която от години държи лидерството в коледните

...
Певицата Марая Кери, която от години държи лидерството в коледните
Коментари Харесай

Марая Кери с нова песен за Коледа, 27 години след All I Want For Christmas is You

Певицата Марая Кери, която от години държи водачеството в коледните песни с "All I Want For Christmas is You ", реши, че е време за нова комбинация за празника, а дали ще има толкоз дълъг живот, следва да разберем. Тя разгласи на 31 октомври, че през днешния ден, 5 ноември, ще пусне своята нова ария. Марая Кери сервира известието си за идния план на почитателите си по забавен метод.
В Инстаграм тя показа клип точно на Хелоуин, като на видеото се вижда по какъв начин има три тикви, върху които е написано "Не е време ". В този миг Марая разрушава тиквата, на която написа "не " и тогава стартира да звучи нейният безконечен шлагер "All I Want For Christmas is You ".
Така стана ясно, че Кери ще пусне новата си коледна ария през днешния ден. Тя взема решение да я подари на почитателите си повече от месец преди Коледа, само че не можем да скрием, че съумя да ни изненада прелестно.
"Fall in Love at Christmas " е в колаборация с Кърк Франклин и Калид. Песента е балада и с това се разграничава от "All I Want For Christmas Is You ", която излезе преди целия 27 години. Клипът на новата ария е изцяло в коледен дух. Тя и Калид пеят, а Кърк Франклин свири на пианото. Във видеото се включват и близнаците на Марая Кери.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР