Певицата Камила Кабело съветва последователите си да се отдадат на

...
Певицата Камила Кабело съветва последователите си да се отдадат на
Коментари Харесай

Камила Кабело съветва как да опазим психиката си в разгара на COVID-19 - slava.bg

Певицата Камила Кабело поучава почитателите си да се отдадат на медитация, с цел да опазят душeвността си в разгара на пандемията от новия ковид, заяви Контактмюзик.

В Инстаграм Кабело предлага форма на медитация, в която се произнасят къси молебствия за обичаните хора. В обявата си певицата споделя своя фотография по време на медитация и предлага да оказваме помощ на хората към нас, които може би страдат.

"Нека не бъдем безразлични към риска, на който са изложени другите. Наша отговорност е да създадем нужното, с цел да опазим всички ", написа изпълнителката на шлагера "Хавана ".

Инструкциите ѝ за медитацията са да затворим очи и да седнем с изправен тил, да почувстваме гравитацията, по-късно да поемем три пъти надълбоко въздух и да следим дъха си.

"Когато успокоите мозъка си, си представете всеки човек на Земята в този момент, възрастните, хората с дихателни проблеми, уязвимите хора, техните фамилии и кажете - Бъдете здрави. Можете да бъдете сигурни. Нека се освободите от заболявания. Бъдете здрави. Повтаряйте, до момента в който го усетите със сърцето си ", написа Кабело.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР