Певицата Кали е съкрушена след поредната си провалена връзка. Чалга

...
Певицата Кали е съкрушена след поредната си провалена връзка. Чалга
Коментари Харесай

Кали трогна всички с разказ за тежката раздяла с третия си мъж и болката, която й е причинил

Певицата Кали е съкрушена след следващата си провалена връзка. Чалга дивата се раздели с бащата на третия си наследник и до момента в който всички я сочат нея с пръст, наш кореспондент научи на какви издевателства е била подложена изпълнителката на „ Като те почна “.
Устата Кали заряза лъскавия си живот с предприемача Антон Краус преди няколко години, с цел да изживее мечтаната си обич с Владимир.
Не след дълго се реши да му роди дете, което я трансформира майка на трима сина от трима разнообразни мъже. И до момента в който са още любовници нещата вървят безпрепятствено, то откакто стартират да разделят общ покрив кошмарът на певицата стартира.

Пайнерката разкри, че е била подложена на душевен обиди от негова страна, а преди 6 месеца ѝ писнало да го търпи и му била шута. Тя е безапелационна, че Влади в никакъв случай не ѝ е посягал физически, само че фактът, че ѝ нямал доверие и обидите от негова страна безусловно я смазвали.
„ Той по този начин и не можа да одобри моето свободно държание и постоянно ме наричаше к*рва “, дори още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих поради едно улавяне за врата в спор, с Антон се разделих поради обръщението „ ма “, а в тази връзка с Влади 6 години търпях доста “, ожали се певицата пред „ Папараци “.

„ Това не е първата ни разлъка – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше в действителност голяма. Жертвите, които съм направила, с цел да бъда с него, са големи. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, цялостна с доста страсти – за жалост, огромна част от тях отрицателни поради неналичието на доверие, поради неналичието на подготвеност да се оправи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че поставя някакви старания, само че не му се получаваше “, добавя гласовитата звезда.
Инфо: show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР