Певицата и модел Никол Шерцингер призна, че цял живот е

...
Певицата и модел Никол Шерцингер призна, че цял живот е
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Аз съм работохоличка

Певицата и модел Никол Шерцингер призна, че цялостен живот е била работохоличка, което я кара да се усеща не напълно добре в последно време.

В момента тя пробва да съвместява работата си като жури в британския " X Factor " с куп други задължения. По тази причина хубавицата пътува непрекъснато, съвсем не спи и неотдавна боледувала.

" Вярвам, че умереността е основна. Когато се разболеем, тялото ни споделя да забавим малко темпото. Моето лекарство против боледуването е сън и доста течности удар. Много джинджифил, лимон и риганово масло ", разкрива тя.

39-годишната другарка на българския тенисист Григор Димитров сподели още, че има вяра в потреблението на хранителни добавки за задачите на здравето. Тя показа пред ОК!: " Витамините са жизненоважни и аз имам вяра в тях. Красотата идва от вътрешната страна. Това важи за вашата кожа, коса и нокти.

Също по този начин одобрявам колагенови питиета, те са моите обичани. Жените остаряват и се трансформират. Вече не сме толкоз мощни и лъчезарни, само че косата, кожата и ноктите несъмнено са по-силни при приемането на витамини ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР