Певицата Християна Лоизу, която спечели музикалното шоу Х фактор“ преди

...
Певицата Християна Лоизу, която спечели музикалното шоу Х фактор“ преди
Коментари Харесай

След като планираха сватба: Християна Лоизу и репортерът Боби Стар се разделиха!

Певицата Християна Лоизу, която завоюва музикалното шоу „ Х фактор “ преди шест години, скъса с дългогодишния си другар Борислав Борисов-Боби Стар, прочул се със скандалните си изявленията с плеймейтки и силиконови хубавици в онлайн предаването си „ Стар Репортерс “, научи „ Галерия “.

Самата изпълнителка удостовери пред вестника за разлъката с журналиста, само че отхвърли всевъзможни детайлности за края на връзките им. Не е ясно какво се е случило сред надарената певица и Боби Стар, тъй като двамата минаваха за една от най-хармоничните двойки в светските среди и даже се заприказва, че към този момент възнамеряват женитба. Затова раздялата им е много изненадваща.

Не е ясно дали някогашните сътрудници не престават да поддържат връзка, само че е реалност, че към този момент не се следват в Инстаграм. Нямат и общи фотоси от близо година. Вместо това Християна пуска секси фотоси от Гърция, където беше неотдавна, както и общи фрагменти със свои сътрудници от Музикалния спектакъл. Боби Стар пък разгласява общи фрагменти с героините от онлайн рубриката си.

Преди време той имаше свое предаване по телевизия 7/8, само че към този момент не се изявява при Слави Трифонов. Християна и Боби бяха дружно три години. Познавали се от много време около работата си. Засичали се дружно на събития, а той като публицист й е взимал няколко изявленията през годините.

„ Видяхме се напълно инцидентно в моята татковина Кипър, колкото и необичайно да звучи. Там се срещнахме... и внезапно любовта пламна “, разкри певицата, която поради него заряза живота си в родината и се откри за непрекъснато в София, където живееха под един покрив.

„ Имаме общи хрумвания и ползи. Неговата работа е обвързвана значително с лайфстайла, известните персони, аз също, като певица, имам своята аудитория, която ме поддържа, и в този смисъл се допълваме “, разкри преди време Християна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР