Певицата Фърги поднесе извиненията си за странното“ изпълнение на американския

...
Певицата Фърги поднесе извиненията си за странното“ изпълнение на американския
Коментари Харесай

След кошмарното изпълнение на химна: Фърги се извини

Певицата Фърги сервира извиненията си за " странното “ осъществяване на американския химн по време на годишния Мач на звездите на Националната баскетболна асоциация (NBA) , който се организира на 18 февруари.

42-годишната изпълнителка излезе на игрището на спортната зала " Стейпълс Център " в Лос Анджелис с концепцията да показа своя прочит на химна на Съединени американски щати. Това обаче несъмнено се трансформира в едно от най-ужасните осъществявания на американския химн и провокира комбинация от хихикания и отвращение освен в залата, само че и по-късно в обществените мрежи. Причината за всеобщото неодобрение не бе единствено поради желанието на Фърги да трансформира националния химн в мудна, секси, блус ария, с привкус на Мерилин Монро , само че и в самото и вокално показване, което доста музикални критици и почитатели описаха като " писък на душени котки ", " хорър в музикален формат " или просто " призрачен сън ".

Ден след " измъченото “ осъществяване, някогашната вокалистка на The Black Eyed Peas сервира обществено извиненията си, признавайки, че " въпреки всичко е дала най-хубавото от себе си ", с цел да направи нещо друго.
 Фърги химн NBA Guliver/Getty Images
" Винаги съм се чувствала горда и поласкана да извършвам националния химн и предходната вечер желаех да направя нещо особено за NBA . Като актьор обичам да поемам опасности, само че очевидно тази интерпретация не уцели верния звук. Обичам тази страна и в действителност дадох най-хубавото от себе си ", написа певицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР