Певицата Джеси Джей обяви, че очаква бебе. Тя публикува в

...
Певицата Джеси Джей обяви, че очаква бебе. Тя публикува в
Коментари Харесай

Година след аборта: Тази звезда обяви, че отново е бременна

Певицата Джеси Джей разгласи, че чака бебе. Тя разгласява в обществените мрежи поредност от фотоси, на които се виждат тест за бременност, посочил позитивен резултат, както и самата певица с изпъкнало коремче.

„ Толкова съм щастлива и в това време ужасена, че най-сетне мога да споделя с вас. Моля, проявете схващане. Честно казано, в този момент вашето момиче желае единствено да плаче обществено в гащеризона си и да яде краставица в шоколад, без да дава отговор на никакви въпроси “, написа Джеси под обявата.

Виж още: Камелия: Никой не ме познава! Има моменти, в които съм на ръба, само че не съм страшилище!

Припомняме, че доскоро повече от година певицата претърпя импровизиран аборт. Детето за нея беше дълго чакано и изстрадано - по-рано лекарите диагностицираха Джеси с неплодородие. Звездата нееднократно е признавала, че да стане майка е нейна фантазия.

„ Бебето е всичко, което в миналото съм желала, а животът е толкоз къс. Самата бременност за мен беше знамение и прекарване, което в никакъв случай няма да не помни. И знам, че към момента ще имам всичко това “, показа певицата с потребителите след спонтанния аборт.

 Getty Images


Тогава тя сподели, че ще става самотна майка, само че в този момент звездата има връзка с баскетболиста Чанан Колман. Малко преди спонтанния аборт Джеси се раздели с танцьора Макс Фрам. Преди него тя се среща с холивудския артист Чанинг Тейтъм в продължение на две години: двойката ту се сближаваше, ту се разминаваше.

След като певицата получи доста поздравления от другари, фамилията и феновете, тя разгласява нов пост, в който изрази поддръжката си към всички, които изпитват компликации със зачеването и износването на дете.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР