Певицата Дженифър Лопес обяви преди дни, че с Алекс Родригес

...
Певицата Дженифър Лопес обяви преди дни, че с Алекс Родригес
Коментари Харесай

Какво се случва с Дженифър Лопес? Певицата вечеря с бившия си годеник, видя се и с бившия си мъж

Певицата Дженифър Лопес разгласи преди дни, че с Алекс Родригес се разделят, а малко стана ясно, че е потърсила поддръжката на някогашния си брачен партньор Март Антъни.

Според близки на звездата след раздялата ѝ с 45-годишния Алекс Родригес, с който бяха сгодени, 51-годишната Дженифър Лопес се е обърнала за поддръжка към някогашния си брачен партньор Марк Антъни. " Дженифър и Марк имат страхотни връзки. Тя е доста щастлива, че той беше към нея, когато се случиха всички неща с Алекс, работата в Доминикана и грижите за децата " - споделя източникът пред People.

Виж още: Силата на музиката! Великите песни, които са извадили хора от кома

Близки до певицата споделят, че някогашният ѝ брачен партньор Марк Антъни в действителност се е пробва бъде до нея и да прекарва повече време с децата им, до момента в който тя е на снимки  в Доминиканската република. " Той постоянно се грижи децата да имат всичко належащо и се пробва да улесни Дженифър, до момента в който тя отсъства и работи. "

Виж още: Скандално изказване: Фалшива касова записка за аборт подмамила Даяна за изявлението пред BBC 

Междувременно обаче Лопес и някогашният ѝ избраник са видяни да вечерят дружно в петък вечер в заведение в Лос Анджелис. По всичко проличава, че двамата са решени да запазят положителните връзки посред им. 

Виж още: Най-доброто следва! Брад Пит с блестящи думи за Мария Бакалова: Тя ще бъде огромна звезда! 

Дженифър Лопес и Алекс Родригес оповестиха раздялата си в средата на месец април, като обявиха, че ще продължат връзките си и на първо място професионалните такива - двамата имат общ бизнес. Близки до двойката пък разясниха тогава, че няма намесен трети човек. Близки до Дженифър Лопес пък сбито разясняват, че когато доверието изчезне, една връзка става невъзможна.

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР