Певицата Дара, която тази година става част от менторите в

...
Певицата Дара, която тази година става част от менторите в
Коментари Харесай

Дара показа новото си гадже

Певицата Дара, която тази година става част от менторите в новия сезон на " Гласът на България ", сподели новия си другар. Нейните почитатели в обществената мрежа са на мнение, че това е мъжът до екстравагантната изпълнителка, написа life.dir.bg.

До момента тя не е оповестила публично връзката им, нито е коментирала кой е или с какво се занимава той, само че показа техни общи фотоси и видеа в персоналния си профил в Инстаграм от почивката си на морето, на която са били дружно.

От общите фрагменти може да се види, че Дара е в страхотна форма, само че на един от тях се вижда единствено ръката на въпросното момче.

 Дара сподели новото си гадже (СНИМКИ)

На друга от фотосите, оповестени от двойката онлайн, двамата театралничат, застанали на върха на скали до естествения басейн. От нея можем да забележим, че както тя, по този начин и момчето може да се похвали с съвършено тяло.
 Дара сподели новото си гадже (СНИМКИ)

Известно е, че тя имаше връзка с различен известен мъж - Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Двамата се срещнаха в телевизионно предаване, а по-късно станаха двойка. Въпреки че преди време се разделиха, те останаха положителни другари. Това бе единствената връзка, която до този миг Дара бе разкрила пред феновете си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР