Певицата Ариана Гранде и агентът на луксозни недвижими имоти Далтън

...
Певицата Ариана Гранде и агентът на луксозни недвижими имоти Далтън
Коментари Харесай

Ариана Гранде плаща на бившия си мъж 1 млн. долара

Певицата Ариана Гранде и сътрудникът на първокласни недвижими парцели Далтън Гомес завършиха процедурата по развода си. Бившите влюбени съумяха бързо да решат всички финансови въпроси, защото преди сватбата подписаха предбрачен контракт.

Според съглашението на страните Ариана ще заплати на Далтън 1,25 млн. $, както и двойката ще си подели приходите от продажбата на къщата в Лос Анджелис. Освен това певицата ще покрие правосъдните разходи на Гомес в размер на 25 000 $.

Двойката се раздели още през юли, а през септември, две години след брака, подаде молба за бракоразвод. Причината в документите беше общоприета - " непреодолими разлики ".

Според " Daily Mail " някогашните съпрузи са съумели да запазят положителните си връзки. " Те към момента изпитват топло отношение и почитание един към различен. Ариана и Далтън желаеха да се разделят по хубав метод и да се уверят, че всичко е направено както би трябвало ", съобщи непосредствен на двойката пред изданието.

Припомняме, че Ариана Гранде сега се среща с артиста Итън Слейтър, който поради нея напусна брачната половинка си - неотдавна влюбените бяха снимани дружно в Дисниленд на среща, на която се държаха за ръце.

Слейтър се среща с първата си брачна половинка Лили Джей още в гимназията и двамата имат едногодишен наследник. По думите на Джей, тя схванала за раздялата малко преди новината да се появи в медиите и била унищожена, тъй като вярвала, че в фамилията ѝ всичко върви „ без спънки “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР