Певица Сузанита най-накрая се кротна благодарение на поредния си любим,

...
Певица Сузанита най-накрая се кротна благодарение на поредния си любим,
Коментари Харесай

Сузанита обсипа поредното си гадже със злато

Певица Сузанита най-сетне се кротна с помощта на следващия си обичан, научи HotArena.  

Сузи подари на Денис специфична медална възпоменателна емисия,  отдадена на 100-годишнината от основаването на „ Титаник “. Тиражът е лимитиран и има единствено 1912 екземпляра в цялата страна. „ Ако знам какво е обич, то е с помощта на теб “, написа под една от фотосите Сузанита.  Луксозният подарък пловдивчанката прави непринудено, с цел да покаже възприятията си на обичания.Двамата са неразделни, а Денис следи изкъсо половинката си да не прави дивотии.

17-годишната тийнейджърка даже среща избраника си с известното  си семейство.  Орхан и Шенай Мурад одобряват Денис и са му безпределно признателни, че е поел грижата за щерка им. Младежът е неразделно до Сузанита по време на всяко нейно присъединяване. Вози я,  пазя я, след това я прибира. Той даже върви дружно с нея на коафьор и маникюр и я чака  да завърши.Според слуховете Сузи все по-рядко се прибира при родителите и множеството вечери прекарва в дома на Денис. Сузанита се впуска в новата си връзка в извънредно сложен

за нея миг. Дъщерята на Орхан Мурад се лекува от взаимозависимост към опиати и точно Денис и оказва помощ да превъзмогне компликациите, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР