Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара

...
Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара
Коментари Харесай

„Опасен“ за демократичния ред“: Тото се изкара жертва. Пусна клип, но заключи коментарите



Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него приказва за историята на понятието, което, съгласно клипа, се корени още от антична Атина, оповестява 24 часа.

Тото отнесе националното неодобрение и това на някои свои спонсори, тъй като се подхилква в подкаста си, до момента в който баскетболният треньор Тити Папазов споделя по какъв начин преди години остригал погрешна другарка. Така стана жертва на кенсъл културата.

„ Опасен “ за демократичния ред “, написа за себе си Тото.

Във видеото той се намира в пандиза. Облечен е в типичните пандизчийски облекла – оранжеви. В клипа се изяснява по какъв начин в антична видни поданици на града били гонени за цели 10 години, тъй като ги считали за „ евентуални тирани “. Това ставало с гласоподаване, а се оказвало, че огромна част от вота за един човек била написана с еднакъв почерк. Гонени били даже видни пълководци.

След това Тото приказва за днешната кенсъл просвета и даже кибертормоза. Интересното е, че въпреки да приказва за канселиране и забрани, Тото е изключил мненията към видеото. То е гледано от 50 000 души.

След абсурда с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа – в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР