Певецът Брайън Джонсън се е спасил от загуба на слуха,

...
Певецът Брайън Джонсън се е спасил от загуба на слуха,
Коментари Харесай

Спасиха слуха на Брайън Джонсън от AC/DC

Певецът Брайън Джонсън се е избавил от загуба на слуха, като се подложил на пробно лекуване, заяви Контактмюзик.

През 2016 година лекарите декларират на рокера от Ей Си/Ди Си "незабавно да спре присъединяване си в концерти или рискува да загуби изцяло слуха си ". Той обаче се завърна в групата и е подготвен да пее още веднъж, откакто мина лекуване в продължение на три години, през които един път месечно се подлагал на процедура.

Джонсън, на 73 година, който беше сменен от фронтмена на "Гънс енд Роузис " Аксел Роуз в международното турне на Ей Си/Ди Си "Rock or Bust World Tour ", бил стигнал до състояние да разчита на "мускулната памет и формата на устата " и се чувствал беззащитен на сцената, защото не можел да прави работата си, предава Българска телеграфна агенция.

"Изобщо не чувах звука на китарите ", сподели той пред "Роулинг стоун ". "Беше ужасна глухота...Започнах да се усещам същински зле по време на осъществяванията пред момчетата, пред публиката. Осакатяващо. Няма нищо по-лошо от това да стоиш там и да си нерешителен ".

Басистът на групата Клиф Уилямс, който също се върна за новия албум "PWR UP " дружно с барабаниста Фил Ръд, споделя, че на Джонсън "наистина му бе доста тежко ".

Певецът не уточни през каква терапия е минал, само че изясни, че тя употребява "костната конструкция на черепа като правоприемник ".

"PWR UP " излиза на 13 ноември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР