PEUGEOT обяви, че на 26 септември, компанията ще постави началото на

...
PEUGEOT обяви, че на 26 септември, компанията
ще постави началото на
Коментари Харесай

PEUGEOT започва честването на 210-годишнината си

PEUGEOT разгласи, че на 26 септември, компанията ще сложи началото на празнувания, с помощта на които ще отбележи 210-годишнината от основаването на компанията PEUGEOT Frères Aînés.

За събитието, Peugeot показва специално изработено от PEUGEOT Design Lab лого, което ще присъства във всички акции и събития на марката, включително и посещаване на Musée de l’Aventure PEUGEOT в Сошо на символичната цена от 1 евро (от 1 септември до 31 октомври), които ще продължат до края на 2020 година.

Също по този начин, особено за годишнината, от Peugeot приготвят и акция за покупка на нов автомобил с връщане на остарял за частни клиенти, а от 1 до 26 септември ще се проведе конкурс измежду почитателите за определянето на най-емблематичната кола в цялата история на марката. В края на инициативата, екипите на PEUGEOT Design, под ръководството на шеф-дизайнера Матиас Хосан, дават обещание изненада, за която от френската марка споделят, че ще се превърне в още една перла в нейната история.

Основен акцент в честванията на годишнината на Peugeot ще бъде международната среща International Adventure Peugeot Meeting (IAPM), която ще се състои от 2 до 4 октомври в Сошо.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР