Петя завърши с отличие ПМГ Сергей Корольов, Приказно парти за

...
Петя завърши с отличие ПМГ Сергей Корольов, Приказно парти за
Коментари Харесай

В прелестна рокля дъщерята на собствениците на сладкарница Йоанна в Благоевград, красивата Петя, посрещна приятели и близки за абитуриентския си бал

Петя приключи с отличие ПМГ " Сергей Корольов ",

Приказно празненство за близки и другари направиха послучай завършването на дребната си щерка притежателите на сладкарница " Йоанна " в Благоевград Зоя и Петър Денински.

Ресторантът на хотел-парк " Бачиново " се оказа стеснен да побере приятелите на фамилията, пристигнали да поздравят и пожелаят на красивата Петя попътен вятър и доста шанс в живота. Петя приключи с отличие ПМГ " Сергей Корольов " в Благоевград и с горделивост приемаше поздравите на околните си, които онемяха при типа и.

Малката чародейка към този момент е пораснала млада девойка, с прелестна усмивка и помъдрели очи. Облечена като по вестник, с неповторима рокля, излязла като че ли от дефилетата в седмицата на модата в милано, Петя очарова присъстващите със жанр и класа. Не и отстъпваше и сестра й Йоанна, която преди 2 години се сбогува с учебното заведение и към този момент е студентка.

Семейство Денински бяха горди домакини на празненството, трансформирало се в неповторимо прекарване освен за абитуриентката Петя, само че и за всичките и посетители.

А изненадата за бала следва. Петя е приготвила още по неповторим тоалет за вълшебната нощ, в която ще чества със съучениците си, с които 4 години са вървели един до друг, подготвяйки се живота и деня,в който ще кажат довиждане на обичаното учебно заведение.

Пожелаваме от сърце на Петя Денинска да е доста здрава и щастлива. Да срещне обич като в приказките, която да я съпътства непрекъснато. Нека сбъдне фантазиите си и трансформира живота си в низ от щастливи мигове. Попътен вятър, Петя!

П. Кирилова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР