Петров работи пряко с бургаските клубове от месеци, сега ще

...
Петров работи пряко с бургаските клубове от месеци, сега ще
Коментари Харесай

Стилиян Петров идва в Бургас, събира опозицията в българския футбол

Петров работи директно с бургаските клубове от месеци, в този момент ще ги запознае до каква степен е стигнала борбата за БФС

Една от легендите на българския футбол  ще дойде в  тази вечер, научи Флагман.бг. Той е на двудневно посещаване в района, което включва голям брой срещи.

Още довечера, в известен ресторант на Северния плаж, Стилиян Петров ще се срещне с клубовете от Бургаска област. Става въпрос най-вече за тези, които горещо желаят смяната в българския футбол. Поканени са всички искащи, които считат, че е време ново управление с нови правила и морал да влезе в БФС.

Утре сутринта Стилиян ще бъде един от лекторите в семинара на TED в Бургас, а по-късно денем ще посети мач от Трета лига.

В същото време Флагман.бг разбра, че се чака значимо правосъдно решение, което ще даде развръзка на проблема с Българския футболен съюз.

Предвид неочакваната кончина на члена на Изпълкома Камен Костадинов се чакат и трагични промени при настройките на част от управленията на футболните клубове в Бургаска област. До този миг те подкрепяха Боби Михайлов единствено поради лоялността си към Камен Костадинов, на който можеха постоянно да разчитат, а и той в никакъв случай не ги подвеждаше. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР