Петра Динерс е известна модна блогърка от Германия. Тя е

...
Петра Динерс е известна модна блогърка от Германия. Тя е
Коментари Харесай

Лятно облекло за зрели жени (от Петра Динерс)

Петра Динерс е известна фешън блогърка от Германия. Тя е на повече от 50 години. Мен обаче не ме интересува възрастта, а нещо друго. Харесвам метода на Петра към построяването на дрешници. Такива правила могат да се употребяват от дами на всяка възраст.

Комплекти с леки панталони

В облиците на Петра постоянно има избрана концепция. По-долу са показани да вземем за пример комплекти със светли панталони.

Жилетката е печеливш вид за лятото. Тук вместо жилетка е употребена блуза на райета, носена с панталон в цвят пудра. Със същия триумф може да бъде плетена жилетка, изображението няма да загуби от това.

Обърнете внимание на допълненията. В облиците на Петра те постоянно играят дейна роля, създавайки съвременен акцент.

Светло жълтите панталони (моден цвят!) се носят с “тропическа ” риза. Изображението е курортно, слънчево. Плюс стилни аксесоари.

Купуването на риза с тропически принт (плодове, листа, папагали) не е проблем. Но в случай че не можете да ги намерите, те съвсем постоянно се продават в курортите.

Още един комплект със ярък панталон, този път бежов. Облечени са с бяла риза – ужасно нещо за лятото, съчетано с съвсем всяко облекло. Всичко за носене! Акцентните добавки акцентират стила.

Комплекти с принтован подгъв

Бяла риза и пола с впечатляващ курортен принт. Полата може да бъде по-дълга: миди, макси. И, както постоянно с Петра, допълненията играят значима роля.

Същата концепция тук: бяла риза и щампа. Зебра принтът е съвременен този сезон. Със същия триумф може да бъде и леопард.

Рокля

Рокля с права кройка с ослепителен, радостен принт. Такива цветове постоянно наподобяват ужасно на фона на яркото слънце, синьото море, златист пясък. Те основават приповдигнато празнично въодушевление.

Свободна графична рокля. Обърнете внимание на тънкия джъмпер, наметнат през раменете. От една страна основава стремежи пъстър акцент, а от друга ви сгрява в прохладните летни дни.

Между другото, аз също обичам да нося джъмпери, като ги мятам през раменете (само тънките наподобяват добре).

Примери за стилната наклонност на този сезон: рокли със непретенциозен предпазлив принт. Знам, че не всички дами утвърждават рисунката от вида „ непретенциозно момиче “. Но такива рокли наподобяват нежни и женствени, не можете да отнемете това.

И по този начин, главното е да излезете с концепция за изображението. И тогава може да се сглоби от елементарни неща за носене, апропо, не толкоз скъпи. Допълненията са доста значими – пикантната “подправка ” придава на изображението стремежи жанр!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР