Петнайсет страхотни изненади в петнайсет поредни дни очакват клиентите на

...
Петнайсет страхотни изненади в петнайсет поредни дни очакват клиентите на
Коментари Харесай

Великден идва с 15 дни изненади в мобилното приложение на Yettel

Петнайсет страхотни изненади в петнайсет следващи дни чакат клиентите на Yettel в специфичната игра „ Великден с Yettel ” в мобилното приложение на оператора. За да направи противоположното преброяване до празника още по-вълнуващо, телекомът е скрил атрактивни отстъпки за страхотни устройства във великденски яйца, които чакат потребителите на началния екран в приложението от 3 до 17 април. Всеки, който отвори яйцето за деня, ще открие промоционален код, годен в идващите 48 часа. Късметлиите могат да употребяват празничните изненади за себе си или да ги споделят с другар или обичан човек, част от мрежата на Yettel.

Сред изненадите във великденската игра в приложението на Yettel е отстъпка за едни от най-желаните безжични слушалки – AirPods 2nd Gen. Те впечатляват освен с елегантния си външен тип, само че и с удълженото време за диалози и автоматизираното свързване с iPhone. Снабдени с модерния Apple H1 чип, слушалките резервират извънредно качество на звука, без значение дали потребителят слуша музика, подкаст или прекарва време с обичаната си игра. Те се показват чудесно и при диалози, с помощта на двата beamforming микрофона, които отстраняват страничния тон за оптимално фокусиране на гласа.

Промокодове с отстъпки във великденските яйца на Yettel ще има и за смарт часовници SAMSUNG Galaxy Watch5 и HUAWEI Watch D. В началото на пролетта те ще бъдат чудесна облага за всеки, който е решил да обърне внимание на здравословния метод на живот и да следи физическата си интензивност до момента в който спортува или си почива. HUAWEI Watch D е смарт часовникът с първата за марката функционалност за премерване на кръвно налягане посредством новаторска надуваема каишка. Той предлага впечатляващи софтуерни решения за мониторинг на здравния статус с точно наблюдаване на физическите индикатори.

Намаления за устройствата на марката Nothing също ще изненадат търсачите на празнични съкровища в играта „ Великден с Yettel ”. Клиентите на оператора ще могат да завоюват отстъпка за смарт телефона Nothing Phone 5G, който развълнува феновете на новите технологии още преди своята дълго чакана премиера. Той е оборудван с двойна 50MP камера с главен и с широкоъгълен датчик, 16 MP селфи камера, опция за снимане на видео в 4К качество и е единственият телефон с панорамен аспект в нощен режим. Безжичните слушалки Nothing Ear също могат да бъдат закупени с отстъпка в един от петнайсетте дни на играта. Благодарение на своя безукорен тон, целодневен живот на батерията и оптималната непоклатимост на свързване, те бързо се трансфораха в едни от желаните от клиентите оферти за портативни слушалки.

Великденският заек в приложението на Yettel идва с още доста отсъпки за страхотни устройства от SAMSUNG, Apple, HUAWEI, XIAOMI, MOTOROLA и други

Всички отстъпки са обвързани със подписване на контракт за мобилни услуги с проект Total или Total Unlimited за 24 месеца.

Повече за акцията и цялостните ѝ условия можете да откриете на на оператора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР