Петнадесет години семеен живот празнуват принц Чарлз и съпругата му

...
Петнадесет години семеен живот празнуват принц Чарлз и съпругата му
Коментари Харесай

Принц Чарлз и Камила празнуват 15 г. семеен живот - slava.bg


Петнадесет години фамилен живот честват принц Чарлз и брачната половинка му Камила. По този мотив от резиденция „ Clarence House “ разгласиха тяхна обща фотография и ги поздравиха в профилите на кралското семейство в обществените мрежи.

На фрагмента принца на Уелс и херцогинята на Корнуол са седнали на верандата на своята резиденция Биркхал. Те са облечени с ежедневното си облекло, а в ръцете държат обичаните си кучета от породата Джак Ръсел териер – Бет и Блубел.

След като бяха сложени под карантина поради позитивната проба за ковид на принц Чарлз, двамата се самоизолираха поотделно в дома си в Шотландия. За благополучие на кралското семейство, и двамата са добре и още веднъж могат да продължат уговорките си.

Миналата седмица стана ясно, че принц Чарлз е излязъл по-рано от карантината си заради това, че е изкарал болестта с доста леки признаци. Тогава той възобнови работата си като откри нова болница в източен Лондон, само че това стана посредством видеовръзка. 71-годишният правоприемник на кралица Елизабет Втора употребява опцията, с цел да благодари на всички медици, борещи се на първа линия с ковид.
Как се срещат?
Двамата се срещат през 1970 година Тогава Камила е на 23 години. Не след дълго двамата стартират да се срещат, само че тогава принц Чарлз се причислява към Кралските военноморски сили. Освен това от кралския двор считат, че тя не е най-подходящата партия за престолонаследника и вършат всичко допустимо връзката им да завърши.

През 70-те години принц Чарлз се среща с 16-годишната Даяна Спенсър и четири години по-късно ѝ предлага брак. Въпреки това, още тогава той се среща скрито с Камила, която не може да не помни.

Малко преди сватбата, синът на Елизабет Втора вижда още веднъж Камила и ѝ подарява гривна с букви на тайните им имена – Гладис и Фред, която тя пази и до през днешния ден. Междувременно тя се омъжва за капитан Андрю Паркър-Боулс и отдава цялото си внимание на децата.

През годините Чарлз съумява да поддържа загадка връзка с Камила, само че принцеса Даяна научава за нея. Малко преди да се разведе с нея, той оповестява в изявление, че има държанка. Тя от своя страна споделя пред медиите, че в брака им е било пренаселено, тъй като са били трима.

През 1995 година Камила се развежда, което дава още един мотив на Чарлз да се опита да възобнови връзките си с нея.
Двамата нямат съвършената женитба
Принц Чарлз и Камила Паркър подписват брак на 9 април 2005 година, като на гражданската молитва не участва Кралицата, която е срещу това двамата да станат семейство. По-късно обаче тя дава благословията си, като се причислява към цялото семейство по време на църковната молитва.

Камила не желае да одобри купата херцогиня на Уелс – тази, която принцеса Даяна носи преди да загине в автомобилна злополука. Много британци не крият неприязънта си към нея и я упрекват, че тя е главната причина за развода ѝ с починалата майка на Уилям и Хари, а откакто се дами за принц Чарлз, стартират да я ненавиждат още повече. С годините обаче тя съумява да завоюва още веднъж доверието към себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР