Петкратната шампионка по тенис от Големия шлем Мария Шарапова съобщи,

...
Петкратната шампионка по тенис от Големия шлем Мария Шарапова съобщи,
Коментари Харесай

Честито! Мария Шарапова е бременна с първото си дете

Петкратната шампионка по тенис от Големия шлем Мария Шарапова заяви, че е бременна с първото си дете , предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, представени от NOVA.

Шарапова, която се отдръпна от спорта през февруари 2020 година, заяви новината с обява в Instagram във вторник - точно на 35-ия си рожден ден.

„ Ценно начало!!!”, написа Шарапова и добави: „ Яденето на торта за двама постоянно е било мой специалитет”.

Тя разгласи годежа с половинката си Александър Гилкс през декември 2020 година

Тогава Шарапова написа под фотографията от годежа им: „ Аз споделих „ да “ от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата дребна загадка “.

 image2_16x9.png Хороскопът за АПРИЛ: време за нови благоприятни условия - действайте уверено, само че бъдете бдителни На фокус
Гилкс е израснал в Англия, учил е в колежа Итън, дружно с принцовете Уилям и Хари , и е непосредствен другар с принцеса Юджини и Пипа Мидълтън.

Шарапова се отдръпна от тениса по-рано тази година след забележителна кариера, включваща пет трофеи на сингъл от Големия шлем. Тя печели "Уимбълдън " през 2004 година, когато е едвам на 17. След това победи на всички други огромни надпревари, на Откритото състезание на Франция - два пъти, през 2012 и 2014 година

Сред мъжете на сърцето ѝ в предишното са фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн, звездата от НБА Саша Вуячич и Григор Димитров.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР