Петков заяви, че Борисов му звъннал да се извини, че

...
Петков заяви, че Борисов му звъннал да се извини, че
Коментари Харесай

ПП-ДБ се похвалиха след вота: 62 от 66-те реформи се били случили

Петков съобщи, че Борисов му звъннал да се извини, че няма да участва на вота
Похвали за министър председател и министри, както и положителни достижения – това се акцентираха ПП-ДБ след несполучливия избор на съмнение. На брифинга пристигна съвсем цялата парламентарна група.  „ Днес ще приказваме за положителни вести. Какво действително се случи в последните два месеца - какво се случва в сглобката и в нашата обща работа. 62 от 66-те промени, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха “, похвали се Кирил Петков. 

Започна да изрежда  - антикорупционният закон, който бил „ мираж “, законът за домашното принуждение, разселдването на основния прокурор „ Реформи, които излеждаха непостижими, през днешния ден те са факт “.

Кирил Петков възторжено разгласи, че има 63 депутати, министър председател – просветен и почтен и министър Асен Василев, който за дни е свалил недостига. „ Показахме какво е същинско водачество. Сложихме си репутацията на линията, тези промени да са действителност “.

На въпрос по какъв начин си изяснява неналичието на водача на ГЕРБ Петков съобщи: „ Господин Борисов ми се обади персонално преди вота на съмнение. Извини се, че не може да пристигна и сподели, че неговата група поддържа държавното управление в този формат “, описа съпреседателят на Политическа партия.

Според Христо Иванов вотът на съмнение е посочил безалтернативността на това ръководство.

„ Управлението е мъчно и обвързвано с доста взаимни отстъпки, които би трябвало да се договарят, както и с неспирни спорове, тъй като то се крепи на партии, които резервират своите разлики. Президентът Радев напряко обезглави системата ни за създаване на цели в националната сигурност, като отхвърли да свика КСНС ", разяснява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР