Петият по ред наследник на британската корона принц Луис вчера

...
Петият по ред наследник на британската корона принц Луис вчера
Коментари Харесай

Кръщенето на принц Луис в снимки и факти

Петият по ред правоприемник на английската корона принц Луис през вчерашния ден публично одобри християнската религия. След като към този момент се запознахме с детайлите и традициите към кръщенето, в този момент е време да погледнем на събитието от по-светската му страна.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън за първи път се появиха обществено дружно с трите си деца. Шарлот и Джордж не пропуснаха да се затвърдят като любимци на всички. Малката принцеса даже прошепна на фотографите, че те няма да дойдат с тях на влизане за приема след кръщенето.

Светът вижда принц Луис за повторно и той още веднъж спи. Бебето бе снимано в ръцете на майка си на влизане в храма, в който се организира кръщенето.

За вчерашния празник Кейт Мидълтън беше облечена по подебен метод с този от кръщенетата на другите си две деца - семпло и ярко. Като същински традиционалист, тя още веднъж заложи на рокля Alexander McQueen и шапка на Джейн Тейлър, написа People.

Кралица Елизабет Втора пропусна празника на третото дете на Уилям и Кейт, само че участва на тези на Джордж и Шарлот.

Бременната сестра на Кейт - Пипа Мидълтън, дойде, облечена в бебешко синьо, което накара някои да допускат, че и тя чака момченце.

Щастливата вуйна Меган Маркъл пък се появи с изтънчен тоалет Ralph Lauren в маслинено зелено, с обувки и шапка напълно в звук. Този пък херцогинята не се опита да бъде център на внимание, а остави това място за Мидълтън. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР