Петиция, призоваваща за отмяна на Олимпийските игри в Токио, която

...
Петиция, призоваваща за отмяна на Олимпийските игри в Токио, която
Коментари Харесай

Петиция срещу Олимпиадата в Токио с 350 000 подписа - заради коронавируса

Петиция, призоваваща за анулация на Олимпийските игри в Токио, която събра 350 000 подписа за девет дни, беше подадена до уредниците през днешния ден. Тя отразява възходящото публично опълчване на събитието, защото четвърта вълна от инфекции на Covid-19 обгръща Япония, осведоми „ Гардиън “.
Организаторът на акцията „ Стоп на олимпийските игри в Токио “ Кенджи Уцуномия съобщи, че международното спортно събитие - към този момент отсрочено през 2020 година заради пандемията от ковид - би трябвало да се организира единствено когато Япония може да посрещне сърдечно посетителите и спортистите.
„ Ние не сме в такова състояние и по тази причина Игрите би трябвало да бъдат анулирани “, сподели той на конференция. „ Ако Олимпийските игри въпреки всичко се проведат, към тях би трябвало да бъдат ориентирани скъпи медицински запаси. “
 Олимпиадата в Токио може да се организира без почитатели Олимпиадата в Токио може да се организира без почитатели
Отложената с година лятна олимпиада може да се организира при закрити порти, разкри за Агенция Франс Прес президентът на Токио 2020 Сейко Хашимото, даде обещание...
Тестовите събития за Олимпийските игри не престават да се организират без фенове.
Кийоши Такенака и Сакура Мураками оповестяват за Ройтерс от Токио, че петицията е била предадена на ръководителите на Олимпийския и Параолимпийския комитет, както и на губернатора на Токио Юрико Койке.
Запитана за акцията против игрите, губернаторът на Токио Койке сподели, че ще продължи да работи за „ сигурна и предпазена ” олимпиада.
„ Въпреки че има световна пандемия, значимо е да се обезпечат сигурни и предпазени игри Токио 2020 “, сподели тя на постоянна конференция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР