Петимата приятели разбират истината за и опасностите, които крие, а

...
Петимата приятели разбират истината за и опасностите, които крие, а
Коментари Харесай

Истината за Килерът и опасностите, които крие

Петимата другари схващат истината за и заплахите, които крие, а Николета попада в плен на Боян. Каква е цената на безграничната мистична мощ, разберете в новия епизод на сериала първо във

Деница става жертва на и пази свръхестествените си качества в загадка. В опит да разбере какво се случва, Мартин организира сериозен диалог с нея. В кого е влюбен Мартин и за какво Дени трансформира отношението си към Зара, вижте първо във.
 Килерът NOVA
Въпреки предизвестията на притежателя на хижата, петимата другари вземат решение да останат още няколко дни. Боян им разкрива същинската история на „ Килерът “ и поучава приятелите да седят надалеч от заплахите, които крие. След като се измъкна от прегръдката на гибелта и омаян от силата, която крие килерът, Калоян е още по-сигурен в решението си да остане.
 Мартин NOVA-->
Николета е привлечена от безмълвния и тайнствен Боян. Забелязвайки благосклонностите на Ники, Зара прави всичко допустимо да я държи надалеч от него, само че не съумява. Докато Зара се пробва да защищити Ники, Марти е на косъм да попадне в ръцете на Глория.
 Зара NOVA
Коя ще бъде новата жертва на тайната стая? Кой от компанията стои в основата на любовен триъгълник? Какво ще се случи сред Николета и Боян?

Отговорите се крият в новия епизод на единствено във За още вести към, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР