Петима са пострадали при катастрофата на АМ „Тракия“, при която

...
Петима са пострадали при катастрофата на АМ „Тракия“, при която
Коментари Харесай

Има и бебе сред пострадалите от зверската катастрофа на магистрала "Тракия"

Петима са потърпевши при злополуката на Автомагистрала „ Тракия “, при която лек автомобил се обърна по таван. Това заяви представителят на Центъра за Спешна здравна помощ - София Катя Сунгарска. При случая са потърпевши две дами на 34 и 35 години, мъж на 38 години и две деца - момиче на 9 години и бебе на седем месеца.

34-годишната жена, която е управлявала автомобила е настанена в УМБАЛ „ Св. Анна “ с травма в региона на кръста. 35-годишната жена е превозена в УМБАЛСМ „ Н. И.Пирогов “ с травма на гръбначния дирек. Там са откарани и двете деца, които са с травма на главата и подозрение за комоцио.

Мъжът има изгаряния в региона на подбедрицата, само че не е приет в болница, защото изгарянето не е било съществено. На място му е оказана здравна помощ и раната е обработена. Сигнал за обърнал се по таван автомобил в региона на 29 км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас бе подаден в 19.19 часа. В същата минута натам потегли екип от Елин Пелин. В 19.29 часа потегли екипът от Костенец, а в 20.19 часа по искане на полицията към мястото на случая потегли и екип от Ихтиман.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР