Петима са кандидатите за кмет на община Вършец на предстоящите

...
Петима са кандидатите за кмет на община Вършец на предстоящите
Коментари Харесай

Иван Лазаров ще бори шеф на дискотека и риалити звезда за кметския стол във Вършец

Петима са претендентите за кмет на община Вършец на идните локални избори, които ще се проведат на 27 октомври, научи организация BulNews.
Настоящият градоначалник инж. Иван Лазаров ще се бори за трети мандат отпред на курортния град. Той се впуска в борбата с твърдата поддръжка от ръководещата партия ГЕРБ.
Срещу него се изправя актуалният общински консултант Благовест Христов. Той беше в групата на АБВ в дребния парламент, само че в този момент излиза на изборите с „ Воля “. През последните месеци Христов стана прочут със спецакцията, извършена в дискотеката му „ Нейт Таун “, при която бяха открити куп нарушавания.
Изненадата на локалния избор е колоритният Митко Тимчев, повдигнат от Политическа партия „ Мир “. Миналата година някогашният десантчик – парашутист, преподавател по история и сегашен футболен управител влезе в телевизионния формат „ Фермата “4 и провокира същински възторг.
В конкуренцията се включва и Латинка Симова, която е дълготраен правист, магистър по право и история. Тя е с поддръжката на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. Последният кандидат е Любомир Първанов, повдигнат от партия „ Българска нова народна власт “.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР