Петима са били задържани за нападението над лекари в Спешния

...
Петима са били задържани за нападението над лекари в Спешния
Коментари Харесай

Двама в ареста за нападението над медици в Самоков

Петима са били арестувани за нападението над лекари в Спешния център в Самоков. Двама от тях остават в ареста и ще им бъдат повдигнати обвинявания, заяви Българска национална телевизия.

Според източници на националната телевизия те са синове на умрелия мъж. Трима от в началото арестуваните за нападението са били освободени.

По данни на Българска национална телевизия нощес петима мъже са нахлули в Спешното поделение и са нападнали дежурните лекари , откакто е е умрял 53-годишен мъж, който е бил докаран в тежко положение.

Роднини и близки на умрелия са нахлули в отделението, нанесли са удари на дежурния доктор и са протегнали ръка на други хора от личния състав. През цялата нощ регионът към болничното заведение в Самоков е бил охраняван от екипи на Министерство на вътрешните работи.
 50 роми нападнаха Спешното в Самоков
50 роми нападнаха Спешното в Самоков

Били нападателни след гибелта на мъж

БНР осведоми, че полицията продължава да търси още участници в нападението. Обект на експанзията с изключение на дежурния доктор били също медицински сестри и фелдшер. За да се спасят от нападателните нападатели, те се барикадиралли до идването на полицията. По случая се организира следствие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР