Петима младежи са пострадали при катастрофа в Благоевград. Двама са

...
Петима младежи са пострадали при катастрофа в Благоевград. Двама са
Коментари Харесай

Петима младежи пострадаха при катастрофа в Благоевград, двама се борят за живот

Петима младежи са потърпевши при злополука в Благоевград. Двама са с заплаха за живота, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.
Още по темата
Инцидентът става в неделния следобяд в региона на пътен възел " Грамада ". Младеж на 18 години кара с несъобразена скорост по ул. " Иван Михайлов ", губи надзор над колата, тя се удря в дирек и се е прекатурва по таван.

При случая с заплаха за живота са 18-годишният лидер, който е настанен в МБАЛ в Благоевград, и 15-годишно момиче, транспортирано в София. С охлузни рани са три малолетни девойки, които също са пътували в автомобила, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера пътят в региона бе затворен за придвижване поради злополуката, допълват от полицията.

През миналото денонощие са починали двама души при 26 тежки произшествия в страната, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Пострадали са 42-ма души.

В София през вчерашния ден са станали три тежки и 13 леки катастрофи, при които няма жертви, само че трима са потърпевши.

От началото на октомври на територията на България са регистрирани 457 тежки произшествия, при които има 31 починали, а 602-ма души са потърпевши.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР