Петима души са задържани във връзка с различни престъпления при

...
Петима души са задържани във връзка с различни престъпления при
Коментари Харесай

След акция в Самоков: Задържаха петима души за различни престъпления

Петима души са арестувани по отношение на разнообразни закононарушения при полицейска интервенция в Самоков, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Акцията е извършена за времето от 13:00 до 17.30 часа на 29 юни и е била за противопоставяне на битовата престъпност.

В рамките на акцията са тествани 84 лица и 69 МПС. За установени нарушавания от друг темперамент са формирани 8 акта и 44 фиша. За период до 24 часа са арестувани петима души: четирима престъпно проявени мъже по отношение на осъществени обири и гражданин на града, съпричастен към повреждането на непознат лек автомобил.

През вчерашния ден е повдигнато обвиняване на 23-годишен мъж от село Говедарци, против който в Районно управление-Самоков се води следствие за причиняване на междинна телесна щета на различен мъж. На обвинения е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.

Приключена е и работата по две преписки, като материалите са докладвани по подготвеност в районната прокуратура. Работата по първия случай почнала след сигнал от гражданин на село Доспей, че от незаключения му автомобил е откраднат мобилен телефон.

След бързи издирвателни дейности на униформените е оголен причинителят на действието - мъж на 46 години от село Райово. Инкриминираната движимост е възобновена на притежателя.

В прокуратурата са изпратени събраните материали п о кореспонденция, формирана във връзка пътен случай, при който невръстен самоковец е блъснал с управлявания от него кросов мотор тротинетка с две деца, за което направил и цялостни признания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР