Петима души намериха смъртта си при мистериозни обстоятелства в Германия

...
Петима души намериха смъртта си при мистериозни обстоятелства в Германия
Коментари Харесай

Полицията в Пасау: Простреляните с арбалет в хотел са самоубийци

Петима души откриха гибелта си при мистериозни условия в Германия през последните дни. Общото сред тях е, че са членове на един и същи клуб, който пресъздава средновековни борби и взели участие в стрелби с лък и копие. Трима от убитите бяха открити простреляни с арбалет в една стая в хотелче в Бавария. Други два натрупа бяха открити при обиска на жилището на една от жертвите.

„ Смятаме, че става дума за разширено самоубийство. Все още изясняваме детайлите към него “, разгласи полицията в Пасау, където са открити първите три натрупа.

Става дума за 53-годишен мъж и две дами на 30 и 33 години. Мъжът и 33-годишната жена лежали хванати за ръка в леглото. До тях имало и написани собственоръчно завети. Според аутопсията са умряли от изстрели със стрели в сърцето. По тялото им обаче има следи от голям брой прострелвания с арбалет, които са нанесени след смъртоносните изстрели в сърцето. На пода до леглото е открит натрупа на 30-годишната жена, която е починала от прострелване с арбалет в шията. И тримата били облечени в дълги черни плебеи.

Групата се отбила в хотелчето на връщане от Австрия. „ Искаха една стая с три кревати и бързаха да отидат в нея “, споделя притежателят на пансиона. Преди това те си купили три арбалета от магазин за средновековни предмети и оръжия в Пасау.

Ден, откакто бяха открити телата им, при обиск на жилището на 30-годишната жена в Долна Саксония полицията се натъкна на още два натрупа. И двата са на дами на към 30 години. Една от дамите е сестра на 30-годишната починала в Пасау. Тя също е била част от средновековната сцена. Сестра й пък е работила в хлебопекарна. Как са починали тези две дами към момента не е ясно. Причината за гибелта им също. Съседи описват, че били странни, носели единствено черни облекла и в никакъв случай не поздравявали. Каква е връзката на двете сестри с петата жертва, открита мътва в Долна Саксония, също още се обяснява. Разследването продължава. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР