Петима български тийнейджъри са разследвани за опит за изнасилване на

...
Петима български тийнейджъри са разследвани за опит за изнасилване на
Коментари Харесай

Петима наши тийнейджъри насилват германка, куче я спасява

Петима български младежи са разследвани за опит за обезчестяване на млада жена в Германия. Нападението е станало в Стария град на Мюлхейм късно нощес. Пострадалата е открита в парка зад двора на дома й, в миг когато се борела с две момчета, които са избягали, оповестяват от полицията. На помощ на дамата са се притичали нейни съседи, които чули по какъв начин кучето й лае лудо. Тя е откарана в болница с пострадвания.

Нападателите са три момчета на 14 години и две на 12, всички са с българско поданство. Според неофициална информация става въпрос за роми..

Полицията не даде повече детайлности за събитията към закононарушението.

В края на 2018 година четирима български младежи бяха наказани на затвор за присъединяване в груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в югозападния немски град Фелберт.

Осем момчета на възраст сред 14 и 17 години бяха упрекнати, че са нападнали девойката, до момента в който се прибирала у дома от плувен басейн, завлекли я в близка гора и я насилвали, до момента в който не се намесила минаваща през гората жена. Други двама младежи избягаха със фамилиите си в България, където бяха арестувани и съдени настрана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР