Пети трансфер за новия сезон реализира Лудогорец. Ръководствата на единадесеткратния

...
Пети трансфер за новия сезон реализира Лудогорец. Ръководствата на единадесеткратния
Коментари Харесай

Лудогорец привлече бразилски талант от Интернасионал

Пети трансфер за новия сезон осъществя Лудогорец.

Ръководствата на единадесеткратния първенец и бразилския Интернасионал завършиха сполучливо договорката по привличането на бранителя Педро Енрике. 21-годишният гений е артикул на школата на гранда от Порто Алегре, като с изключение на за първия тим е играл и за всички младежки и юношески обединения. През последните два сезона Енрике е носил екипите на бразилския Спорт Ресифе и чилийския Унион Ла Калера, който взе участие до неотдавна в шампионата Копа Судамерикана. За Унион бранителят има 18 мача като титуляр с една асистенция.
В петък Лудогорец завърши прехвърлянията на други двама бразилци – Нонато от Флуминенсе и Педро Нареси от Спорт Ресифе. Тримата ще бъдат показани публично като играчи на Лудогорец от спортния шеф Георги Караманджуков в четвъртък (8 септември) в 12,30 ч. в огромната зала на стадион „ Хювефарма Арена “ (зад Централна трибуна).
Преди Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике Лудогорец притегли полския халф Якуб Пьотровски от немския Фортуна и норвежкия бранител Аслак Фон Витри от нидерландския АЗ Алкмаар. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР