Петгодишен фен на английския отбор Лийдс Юнайтед влезе в новините

...
Петгодишен фен на английския отбор Лийдс Юнайтед влезе в новините
Коментари Харесай

15 паунда и седем пенса не се оказаха достатъчни за бранител на Брайтън

Петгодишен почитател на британския тим Лийдс Юнайтед влезе в новините на Острова, откакто изпрати писмо до управлението на Брайтън енд Хоув Албиън, в което предлага джобните си пари, с цел да обезпечи прехвърлянето на бранителя Бен Уайт.
 Удинезе и Лийдс се интересуват от младата звезда на ЦСКА
Удинезе и Лийдс се интересуват от младата звезда на ЦСКА

Валентин Антов прикова вниманието на реномираните клубове

22-годишният Уайт играе чартърен на " Еланд Роуд " от Брайтън през този сезон и впечатли с изявите си, като в това време се е трансформирал в любим на дребния Даниъл Отън. Петгодишното момче се надява прехвърлянето на бранителя да стане непрекъснат, като за задачата е предложил на изпълнителния шеф на " чайките " Пол Барбър спестяванията си в размер на 15 паунда и 7 пенса. " Скъпи Пол, аз съм на пет години и съм почитател на Лийдс. Пиша ти това писмо по отношение на ваш състезател, който сега е чартърен при нас. Става въпрос за моя обичан футболист Бен Уайт. Ако е допустимо, може ли апелирам, апелирам, апелирам да купим Бен след края на сезона. Преброих всичките спестявания в касичката си и имам 15 паунда и седем пенса, в случай че това оказва помощ ", се споделя в писмото на Даниъл, написа БГНЕС.

Барбър бил разчувстван от думите на Даниъл и на собствен ред му пратил писмо, в което обаче тактично му отказал. " Благодаря ти за писмото и великодушното предложение по отношение на Бен Уайт. Много е благо от твоя страна да предложиш персоналните си пари, с цел да окажеш помощ на своя клуб, и явно имаш много положително око за гения - може би футболен скаут ще е бъдещата ти специалност. Обмислихме съществено предлагането ти, само че нашият треньор Греъм Потър и техническият шеф Дан Ашуърт смятат Бен за извънредно значима част от бъдещите ни проекти, тъй че, за жалост, няма по какъв начин да го продадем на Лийдс в този миг ", дал отговор босът на Брайтън.
 Осем души от щаба на Лийдс са под карантина
Осем души от щаба на Лийдс са под карантина

Показали са признаци на болест с коронавирус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР