Пететажен хотел в историческия център на Истанбул бе евакуиран, след

...
Пететажен хотел в историческия център на Истанбул бе евакуиран, след
Коментари Харесай

Пламна хотел в историческия център на Истанбул

Пететажен хотел в историческия център на Истанбул бе евакуиран, откакто в постройката избухна пожар, оповестява турската частна телевизия НТВ.

Огънят е горящ рано сутринта от електрическото табло на хотела, ситуиран на бул. " Клодфарер " в истанбулския регион Фатих, където са ситуирани множеството от най-големите забележителности на града.

Сградата бързо е била обхваната от пушек, заради което гостите на хотела не са могли да излязат от стаите си. Те са били евакуирани благодарение на екипи на пожарната работа, които ги извели през прозорците и балконите благодарение на стълба. На мястото са били изпратени и огромен брой полицейски и медицински екипи.

Телевизионни фрагменти демонстрираха обзети от суматоха туристи, очакващи да бъдат избавени. Някои от тях се опитваха да спасят от огъня и куфарите и движимостите си. Молдовец потегли да се връща в стаята си по време на избавителната акция, само че бе разколебан от писъците на щерка си.

" Имаше пожар в електрическото табло. Туристите, настанени в хотела, крещяха в продължение на половин час. Имаше доста пушек ", разказва ситуацията свидетел на събитията. По думите му евакуирането на гостите на хотела е било мъчно, защото е имало единствено една избавителна кола, а всички са били уплашени и са крещели.

Пожарната работа е съумяла да изтегля всичките 40 души в постройката и да потуши огъня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР