Петър Ганев, който беше освободен от Надзорния съвет на Левски,

...
Петър Ганев, който беше освободен от Надзорния съвет на Левски,
Коментари Харесай

Петър Ганев: Беше лесно да се премахне Ивков без мен

Петър Ганев, който беше освободен от Надзорния съвет на Левски, съобщи, че мажоритарният притежател на „ сините “ Наско Сираков е оповестил, че идната седмица Иво Ивков към този момент няма да е изпълнителен шеф. Според Ганев точно това е повода да бъде отхвърлен от Надзорния съвет, тъй че Сираков да може елементарно да в профил и Ивайло Ивков.
 Шефът на “Левски на левскарите ”: Сираков да подава акциите, стадионът да реши кого да поддържа Шефът на “Левски на левскарите ”: Сираков да подава акциите, стадионът да реши кого да поддържа
„ Така е, имаше точка за напълно нов Надзорен съвет. Освобождаваме всички и се гласоподават нови. Това, което беше гласувано, е същият състав, без мен. Аз бях препоръчан " за ", само че Сираков гласоподава " срещу ". Той преди събранието сподели, че ще гласоподава срещу. Тоест аз го разбрах преди самото заседание. От тук нататък аз го споделих и вътре, че последователите имат място в Надзорния съвет поради всичко, което се случи през последните години и като резултати, и като обединяване, и като липса на задължения и на задлъжняване през последните години. Защитавал съм точно, че ръководството на клуба би трябвало да е вътре в самия клуб. Това не изключва външни компании и контракти за ръководство, които да имат взор, да знаят по какъв начин се харчат парите, само че не болшинство. Това беше съществена разграничителна линия “, сподели Ганев.

„ За тези, които не знаят, УС на Левски се гласоподава с цялостно болшинство. Без моя автограф Ивков не може да бъде заменен. Считам, че това е повода да бъде заменен Надзорният съвет. Сираков непосредствено споделя, че идната седмица Иво няма да бъде изпълнителен шеф на Левски. Той ще бъде заменен, което става доста елементарно, когато аз не съм вътре “, продължи той.

„ Дори залата не го възприе насериозно (последното предложение на Сираков към Ивков). Иво да не е изпълнителен шеф, а да заема някакъв пост. Това явно няма да стане и Ивков непосредствено отхвърли. Това се случва – нов състав на Надзорния съвет, който има ясно болшинство към генералния спонсор. Този Надзорен съвет доста бързо ще гласоподава нов УС. Горд съм от това, което се случи в последните няколко години като обединяване, като хора, които намерихме. С наслаждение ще отида на идващия мач. Не съм значим аз “, сподели още Ганев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР