Петър е на 24 години, неженен, механик. Работи в компанията

...
Петър е на 24 години, неженен, механик. Работи в компанията
Коментари Харесай

Дъщерята на шефа ми е бременна, бебето може да е от мен, но тя е омъжена

Петър е на 24 години, неженен, монтьор. Работи в компанията от години, стартира незабавно откакто приключва учебно заведение. По същото време работа там стартира и синът на шефа му. Той е на 25 години и двамата са другари.

Преди пет месеца синът на шефа на Петър се дами, а Петър е негов кум. На сватбата се сближава много със сестрата на младоженеца, която е в ролята на шаферка. Всъщност двамата се познават от дълго време и постоянно са били в положителни връзки.

29-годишната щерка на шефа е омъжена. За зла неволя брачният партньор й работи много и постоянно пътува в чужбина. А Петър поема ролята на другар и придружител.



На сватбата шаферката отива да се преобуе в хотелската си стая, а Петър отива с нея. Тя го кани... Сядат на леглото да си починат, а тя стартира да го целува.

Оправдава се с думите: „ Съжалявам, нормално не се държа по този начин... “

Той я целува в отговор и внезапно взема решение, че най-естественото нещо на света е да стартират да се събличат един различен.

Петър признава, че сестрата на приятеля му е супер добра в леглото и че е ужасно да си с по-възрастна жена, тъй като знае какво желае и какво прави.



На другия ден той я търси още веднъж. Иска да се срещнат. Тя обаче му споделя, че е невероятно. Отпраща го с обяснението, че работи доста, а уикендите пътува, с цел да се види със брачна половинка си.

Петър се пробва да я не помни, да я прогони от мислите си. Минава време и един ден шефът му черпи в офиса, тъй като ще става... дядо.

Тогава Петър внезапно изтръпва - бебето може да бъде и негово. Когато е правил секс с дъщерята на шефа си, не са употребили защитни средства. Опитва се да се свърже с нея, с цел да разбере дали е допустимо детето да е негово. Тя обаче не му дава отговор.

Петър се обръща за съвет към психолог. той обаче му споделя, че няма какво да направи, в случай че дамата не желае да се вижда се него. Дори тя да подозира, че детето може и да не е е от брачна половинка й, надали ще го показа, тъй като връзката й с Петър е била просто секс за една нощ.

Психологът също по този начин поучава Петър, в случай че държи да обясни кой е бащата, да предложи на дамата своята поддръжка - финансова и прочувствена. Но в случай че тя откаже последваща стъпка, той няма по какъв начин да направи каквото и да било - даже за ДНК тест се изисква нейното единодушие.

Съветът към всички е - не правете необезопасен секс, в случай че не желаете изненади.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР